ساخت ویلا بر پایه ارتباط با طبیعت پیرامون می باشد و در واقع عضوی از آن محسوب شده و با استفاده از یک طرح مناسب انجام می شود و هدف از ایجاد آن همگام شدن با طبیعت است.

 ویلا ناخودآگاه شما را به یاد طبیعت و پیرامونی زیبا می اندازد و آرامش و اطمینان خاطر را به ارمغان می آورد.

پیاده روی در محیطی آرام با هوای پاک روح و جان شما را سرزنده می کند و حسی متفاوت از زندگی در یک خانه معمولی را منتقل می نماید. ساخت خانه ویلا در طبیعت همانند ساخت هر بنای دیگری نیازمند نقشه کشی اولیه و اجرای یکسری امور مربوط به ساخت و ساز است.

طراحی و ساخت ویلا توسط معماران و مهندسین با تجربه بر اساس منطقه جغرافیایی و نوع آب و هوا صورت می گیرد.

برای مثال خانه ویلایی هایی که در مناطق پر بارش قرارگرفته اند دارای سقف شیروانی هستند.

 

 

صفر تا صد مراحل ساخت ویلا

طراحی ویلا

مهم ترین نکته در ساخت هر سازه ایجاد طرحی مناسب و برنامه ریزی برای شروع پروژه است. با کمک از طراحان و معماران، گروه های تاسیساتی، استادکاران، مهندسین و … می توان برنامه ای منظم برای ساخت ویلا فراهم نمود.

از زمان شروع پروژه ویلاسازی تا پایان آن از افراد مختلفی کمک گرفته می شود و تمام مراحل به همراه هزینه های صرف شده به صاحب ویلا گزارش داده خواهد شد.

گودبرداری

نقشه کشی یکی از اصول اصلی از نظر مهندسی است. ساخت ویلا در یک مکان مشخص صورت می گیرد و مسلماً پی کنی و دیوارچینی آن در آن مکان اجرا می شود. مکان اجرای پروژه را می توان با استفاده گچ و ریسمان مشخص نمود.

با انجام این کار راحت تر می توان پی کنی و فونداسیون را طبق نقشه ای که توسط مهندسین تهیه شده انجام داد. پس از تعیین محل فونداسیون اقدام به گودبرداری طبق نظر مهندسین ناظر می شود و برای این کار از ماشین آلات و تجهیزات پی کنی استفاده می گردد.

بتن ریزی و اجرای اسکلت

پس از پی کنی نوبت به مرحله بتن ریزی و اجرای اسکلت می رسد. بهتر است از بتن مرغوب در این مرحله استفاده شود تا سازه از دوام و استحکام بالاتری برخوردار بوده و عمر طولانی داشته باشد.

در قسمت های مختلف فونداسیون از میلگردهای مقاوم و متناسب با سازه استفاده می شود. آرماتوربندی توسط گروه های تاسیساتی و با مشورت مهندسین کارآزموده صورت می گیرد.

دیوارکشی

بعد از آن که اسکلت ساختمان اجرا شد می توان نسبت به طراحی کلی آن اقدام کرد. هنگام دیوارکشی تنها نباید چهارچوب ساختمان را مد نظر قرار داد، بلکه باید به ورودی ها، خروجی ها، محل قرارگیری سیستم های تهویه و… نیز توجه نمود.

اجرای سقف

برای ساخت سقف ویلا از سقف های معمولی و یا شیروانی استفاده می شود که هر کدام قابلیت های مخصوص به خود را دارند. سقف معمولی را می توان همزمان با اجرای سازه ایجاد نمود. اما سقف های شیب دار پیچیدگی , زیبایی خاصی برخوردارند. 

انواع سقف های شیبدار

سفال 

ورق رنگی

ورق ذوزنقه

تایل سنگریزه ای

شینگل

گالوانیزه

ساندویچ پانل

 

نماکاری بنا

برای نمای ساختمان ویلایی می توان از مصالح مختلفی نظیر چوب، سنگ، آجر و … استفاده نمود. از بین تمام گزینه ها سنگ انتخاب بهتری است؛ زیرا هیچ نگرانی در مورد فرسایش آن وجود ندارد. هزینه خرید سنگ نسبت به سایر مصالح بالاتر است اما عمر آن طولانی تر خواهد بود.

محوطه سازی ویلا

محوطه سازی یک امر ضروری برای ساخت ویلا است، زیرا هدف از ساخت ویلا ارتباط با طبیعت و لذت بردن از آن است. در واقع محوطه سازی یا حیاط سازی ویلا به منظور تفکیک مرز ویلا از سایر زمین های مجاور صورت می گیرد.

محوطه سازی ویلا شامل گل کاری، نصب آلاچیق، نصب باربیکیو، ساخت استخر، نورپردازی محیط، نصب مجسمه و … است. محوطه ویلا تاثیر بسزایی در زیبایی و جذابیت آن ایفا می کند از این رو باید به آن توجه ویژه معطوف گردد.

آلاچیق و باربیکیو از ملزومات ساخت یک ویلا می باشند، زیرا ویلا مکانی برای تفریح و گذراندن وقت با خانواده و دوستان است، از این رو افراد سعی می کنند بیشترین زمان را در محوطه و در آلاچیق صرف کنند.

استخر نیز مکانی ایده آل برای آب تنی در روزهای گرم تابستان است و حضور آن در محوطه منجر به خنک شدن هوای اطراف می شود. مراحل ساخت استخر شامل گودبرداری، حاضرسازی کف، استفاده از بتن آب بند، عایق کاری کف و جداره، کاشی کاری، نصب سیستم تصویه آب و تجهیزات می باشد.